Logo

Gratineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pers.

250 g laks i to filetstykker
2 spsk citronsaft
50 g smør blødgjort
3 skiver franskbrød smuldret (uden skorpe)
3 spsk hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 spsk hvidvinseddike
1 1/2 dl fiskebouillon

Læg laksen i et lille smurt ovenfast fad og dryp citronsaft over den. Rør smørret sammen med brød, hakket løg og persille. Kryder med salt og peber
Smør blandingen på oversiden af fisken. Hæld fiskebouillon og hvidvinseddike ved og sæt fadet i en varm ovn.
Først 10 min. ved 250ºC. Derefter 5 min ved 200ºC.
Tilbehør: Tomatsalat og lune flûtes evt. smørristede.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget, stegt and med rødbedesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt peberfrugt med oksekød og fuglelever.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich med æggesalatÆggesalaten er krydret med sennep og karry. Anret i skiver af groft sandwichbrød eller...
• PrinsesserisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os