Logo

Gratineret hakkebøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

400 gr hakket oksekød
blandede hakkede krydderurter, fx. persille, dild og estragon
2 spsk økologisk cremefraiche 38%
1 pasteuriseret æggeblomme
2 tsk dijon sennep

Tilberedning:
Form kødet til to hakkebøffer og steg dem i lidt varm olie på en pande. Steg kødet ca. 4-5 minutter på hver side. Pisk cremefraiche med æggeblomme, sennep og krydderurter. Krydr med salt og peber. Fordel den grønne creme henover kødet og gratiner det under en varm grill i 4-5 minutter. Server evt. med en grøn salat.
En anderledes og frisk måde, at servere sin hakkebøf på.
---
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt sylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karstens pølsehornEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage i nye klæderInspirationen til denne herlige spise fik vi en dag, da en af vore gode venner kom forbi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os