Logo

Gratineret asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 skive franskbrød
1 ds asparges (300g)
75 g reven ost (Grani)
peber

Brødet let i toaster eller på en tør pande.
Fordel Aspargesstilkene over dem og drys med osten.
Stil brødene under grillen ca. 4 minutter, til osten er smeltet og gylden.
Drys med peber og server straks.
Tips: I stedet for asparges kan bruges kogt broccoli eller blomkål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pirogger med laks og spinatPirogger stammer oprindeligt fra Rusland og er en indbagt ret bestående af butterdej...
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Rejer i karry på salatbundSprøde grønsager og lækre rejer kombineres med duftende, asiatiske krydderier. Resultatet...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os