Logo

Graved laks med agurk og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
To personer

4-6 skiver graved laks
½ agurk
2 bdt forårsløg
2 dl hønsebouillon
½ spsk dijon sennep
2 skiver godt brød
olivenolie
Salt og peber

Skær agurken i aflange tynde skiver og salt dem. Snit forårsløgene og sauter dem i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt bouillon og kog det igennem. Rør sennep i og smag til med salt og peber. Rist eller grill brødene. Rul laks med agurk og anret ovenpå de lune brød. Anret med forårsløgs ragout og server.
--
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?