Logo

Graved laks med agurk og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

4-6 skiver graved laks
1/2 agurk
2 bdt forårsløg
2 dl hønsebouillon
1/2 spsk dijon sennep
2 skiver godt brød
olivenolie
Salt og peber

Skær agurken i aflange tynde skiver og salt dem. Snit forårsløgene og sauter dem i en gryde med lidt olivenolie. Tilsæt bouillon og kog det igennem. Rør sennep i og smag til med salt og peber. Rist eller grill brødene. Rul laks med agurk og anret ovenpå de lune brød. Anret med forårsløgs ragout og server.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelsalat med rejerKartoffelsalaten kan spises alene, men er også alle tiders tilbehør til matjesfileter,...
• Tartines - smørrebrød på franskFransk smørrebrød kaldes "Tartines" og er store stykker surdejsbrød med lækre toppings. De...
• Kyllingeleverpaté med æbler i geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtig æbletærte - opskrift på en nem tærte med æbler og abrikosNår lækkersulten melder sig eller der kommer uventede gæster, er det godt at have en rulle...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os