Logo

Grillet Pizza Margherita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet Pizza Margherita

Forberedelse: Ca. 15 min.hvis dejen og saucen er klar. Grilltid: Ca. 15 min

1 pizza er nok til 1-2 personer

 

1 portion pizzadej (se: Grillet pizza)

extra virgin olivenolie

tomatsauce (se dette)

friske, modne tomater, uden kerner, skåret i tynde skiver

frisk mozzarella i tynde skiver

friske basilikumblade

friskkværnet sort peber

 

A. Læg den rå, færdigæltede pizzabund på den varmeste del af grillen.

Lad den ligge til undersiden er tilpas gylden og har fået fine sorte striber.

 

B. Pensl dejen med olie, vend den og flyt den til den kølige del af grillen.

C. Pensl dejen med tomatsauce (et tyndt lag).

D. Læg tomater og ost på, top med basilikumblade.

E. Læg låget på grillen og lad pizzaen blive grillet til osten smelter og begynder at boble.

 

Læg pizzaen på en stor tallerken, drys med lidt kværnet peber og server med det samme!

 

På denne pizza kan man godt komme nogle dråber god olivenolie og lidt revet parmesanost (skal drysses på lige før den skal spises).

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?