Logo

Grillet sandwich med skinke, æg og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet sandwich med skinke, æg og tomat

 

Et hurtigt måltid kan også gøres lækkert og velsmagende. En varm sandwich med salat kan nydes både som aftensmad og til frokost.

4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min.

 

#

4 tomater

8 skiver groft brød

8 skiver kogt skinke

6 skiver ost

4 æg

1 spsk olie

 

Salat:

1 salathoved

½ spidskål

4 spsk citronsaft

3 spsk olie

salt og peber

 

Tilbehør: chilisauce

*

 

VASK tomaterne, og skær dem i skiver.

LÆG brødskiverne sammen to og to med tomatskiver, 2 skiver skinke og 1½ skive ost i hver.

 

STEG sandwichene sprøde og varme under grillen i ovnen eller i en toastmaskine til osten smelter.

 

SPEJL æggene i lidt olie på en varm pande.

 

SKYL og tør salaten, og skær den i brede strimler.

Snit kålen fint.

Bland salat og kål.

Rør citronsaft med olie, og bland dressingen i salaten.

Smag salaten til med salt og peber.

 

LÆG et spejlæg oven på hver sandwich, og server med salat og lidt chilisauce til at dryppe på æggene.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?