Logo

Grillet sandwich med tomat, gedeost og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillet sandwich med tomat, gedeost og basilikum

 

Blend en frisk, grøn olie af basilikum og hvidløg, og brug den til nogle skønne grillstegte sandwich. Olien kan også nydes i en portion friskkogt pasta eller dryppes over friskkogte, nye kartofler.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Grilltid: 10 min.

#

1 potte basilikum

1 fed hvidløg

¾ dl olie + 1 spsk til pensling

8 skiver hvedebrød

200 g gedeost i rulle

2 tomater

1 lille rødløg

*

 

Blend basilikumblade med hakket hvidløg og ½ dl olie til en smuk grøn olie.

Smør den grønne olie på 4 skiver brød.

 

Skær ost, tomater og rødløg i skiver.

Læg osten på brødet og læg tomat- og løgskiver ovenpå.

Smør olie på de sidste 4 skiver brød, og læg dem øverst på sandwichene.

 

Grill sandwichene på en mellemvarm grill, til brødet har et fint grillmønster på begge sider.

Osten skal også være varm og lidt smeltet.

 

Server sandwichene straks.

 

TIPS: Du kan også bruge en toastmaskine til at "grille" sandwichene med.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?