
 
Server som tilbehør til en salat eller som grøn frokost. 
Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du
alene så halver portionen. 
 
#
2-3 gulerødder 
1 tsk sukker 
1 spsk citronsaft 
½ tsk paprika 
¼ tsk stødt spidskommen 
1 knsp stødt kanel 
1 knsp stødt chili 
¼ tsk salt 
2 gode sandwichboller 
75 g kvark eller flødeost naturel 
4 tsk oliventapenade 
Tilbehør: 
evt. 75 g røget mørbrad eller skinke 
*
 
Skræl gulerødderne og riv dem groft. 
Pisk sukker, citronsaft og krydderier godt sammen og vend
gulerødderne i. 
Flæk bollerne igennem og smør dem med kvark eller flødeost. 
Fordel en lille tsk tapenade på hver halve bolle og læg dem
sammen med de marinerede gulerødder. 
Tilføj evt. nogle skiver røget mørbrad eller skinke 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin