Logo

Gulerodstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
125 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 spsk smør
1 dl vand

Fyld:
2 gulerødder
2 løg
2 spsk olie
1 spsk sojasauce
½ dl vand
1 tsk oregano
1 tsk frisk hakket dild

Ostefyld:
100 g fetaost
2 æg
1 dl mælk
½ revet muskatnød

Saml ingredienserne til tærtebunden i en skål.
Tryk dejen ned i en smurt tærteform (22 cm i diameter).
Forbag den 10 minutter i en 200°C varm ovn på næstnederste rille.
Skræl eller skrab gulerødder og skræl løg og skær dem i små stykker.
Varm olie og sojasauce i en gryde og svits grønsagerne heri.
Tilsæt vand og krydderier.
Lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Fordel blandingen på den forbagte tærtebund.
Mos fetaosten med en gaffel.
Kom den i en skål og pisk æg, mælk og muskatnød sammen med osten.
Hæld osteblandingen over grønsagsfyldet og bag tærten yderligere 30
minutter ved 200°C.
Pynt evt. den bagte tærte med friskhakket persille.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?