Logo

Gulerodstærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bund:
125 g hvedemel
50 g grahamsmel
2 spsk smør
1 dl vand

Fyld:
2 gulerødder
2 løg
2 spsk olie
1 spsk sojasauce
1/2 dl vand
1 tsk oregano
1 tsk frisk hakket dild

Ostefyld:
100 g fetaost
2 æg
1 dl mælk
1/2 revet muskatnød

Saml ingredienserne til tærtebunden i en skål.
Tryk dejen ned i en smurt tærteform (22 cm i diameter).
Forbag den 10 minutter i en 200°C varm ovn på næstnederste rille.
Skræl eller skrab gulerødder og skræl løg og skær dem i små stykker.
Varm olie og sojasauce i en gryde og svits grønsagerne heri.
Tilsæt vand og krydderier.
Lad det småkoge under låg i 10 minutter.
Fordel blandingen på den forbagte tærtebund.
Mos fetaosten med en gaffel.
Kom den i en skål og pisk æg, mælk og muskatnød sammen med osten.
Hæld osteblandingen over grønsagsfyldet og bag tærten yderligere 30
minutter ved 200°C.
Pynt evt. den bagte tærte med friskhakket persille.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sildesalat med karryFå det bedste ud af karryen ved at svitse den i et par minutter, før den røres i...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti med tomater En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomfromageFromage til dessert. Se opskriften på den lækre fromage med rom her
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os