Logo

Gullaschsaute

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl hønse- eller kalvebouillon
150 g linser
2 snittede gulerødder
1 frisk timian
250 g oksekød skåret i tern (2x2x2 cm)


Varm olivenolie i en gryde og sauter kødet 2 - 3 minutter.

Krydr med salt og peber.

Tag kødet fra.

Skyl linserne og kom dem i en gryde med halveret hvidløg og bouillon.

Lad det simre 5 minutter.

Tilsæt gulerødder og lad det simre yderligere 10 minutter.

Tilsæt kødet og plukket timian.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Server retten som den er med et godt glas rødvin og brød til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk kartoffel omeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkunrilletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte vårsild med dijonsennep og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!