Logo

Gyldne påskesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spegesildsfileter
2 gulerødder
lidt olie
1 mellemstort løg, hakket
3 spsk syltet agurk, grofthakket
2 spsk sorte oliven, hakkede
lidt af agurkelagen
1 glas lys kaviar
2 spsk purløg, fintklippet

Del spegesildsfileterne igennem på langs.
Riv gulerødderne groft og svits dem i lidt olie med det hakket løg.
Tag det fra varmen og tilsæt syltet agurk, sorte oliven samt lidt af eddiken fra agurklagen.
Vend den lyse kaviar i og tilsæt purløg.
Fordel blandingen i et halvdybt fad og sæt de rullede spegesildsfileter heri.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her