Logo

Høstsild i krydderlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 nyfangede sild
Gul sennep
 
Krydderlage:
2 dl eddike
2 tsk salt
2 laurbærblade
12 peberkorn
1 bdt dild
2 skivede små rødløg
6 hele allehånde
2 spsk sukker
 
Sildene renses og fileteres, lad skindet blive på.
De skal så drysses med lidt salt og trække i ca. 15 min. hvorefter de
tørres godt af.
Fyld ½ tsk gul sennep og et ½ knust laurbærblad i hver sild. Lagen
koges i 8-10 min og dilden tages op.
Læg sildene i et ovnfast fad og overhæld den varme lage.
Dækkes med alufolie og sættes i ovnen ved 110°C i 10-15 min. til sildene
er hvide og faste.
Afkøles inden serveringen og pyntes med løgringe og frisk dild.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?