Logo

Høstsild i krydderlage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 nyfangede sild
Gul sennep
 
Krydderlage:
2 dl eddike
2 tsk salt
2 laurbærblade
12 peberkorn
1 bdt dild
2 skivede små rødløg
6 hele allehånde
2 spsk sukker
 
Sildene renses og fileteres, lad skindet blive på.
De skal så drysses med lidt salt og trække i ca. 15 min. hvorefter de
tørres godt af.
Fyld 1/2 tsk gul sennep og et 1/2 knust laurbærblad i hver sild. Lagen
koges i 8-10 min og dilden tages op.
Læg sildene i et ovnfast fad og overhæld den varme lage.
Dækkes med alufolie og sættes i ovnen ved 110°C i 10-15 min. til sildene
er hvide og faste.
Afkøles inden serveringen og pyntes med løgringe og frisk dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Japansk æggestand med kyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KetchupsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet mango og papaja med kokosnød og mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os