Logo

Håndværkersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Spegesild renses og skæres i fileter, der udvandes til næste dag i kold the. Tages op og aftørres. Serveres med rigeligt hakkede løg, koldt smør og varme pillede kartofler, der er stegt på salt i ovnen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggeroulade med ricotta og grønne aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandarinrand med hønsesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagels med røget tyndstegSpændende lune bagels med oksetyndsteg, cheddar, tomater og hvidløgsdressing. Et godt...
• Æbletærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!