Logo

Hakkebøf med bløde løg og pandesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød, hakket
Sennep
Fløde
Soyasauce
Løg
Salt, peber
 
Snit løgene og svits dem på panden.
Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den
ønskede tykkelse.
Når løgene er færdige, steges bøfferne på samme pande.
Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden
sammen med en lille smule vand. når senneppen er rørt ud, tilsættes
fløde og et stænk soyasauce. saucen smages til med salt og peber og
bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene.
Retten er nu klar til servering.
 
Tips: Server fx. med kartofler og flûtes

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her