Logo

Hakkebøf med bløde løg og spejlæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg hakket oksekød
2 spsk vand
1/2 tsk salt
peber
3 løg
40 g margarine
4 æg

 
Ælt kødet med vand, salt og peber.
Del det i fire portioner og form en bolle af hver portion.
Tryk dem lidt flade og hak bøfferne let på kryds og tværs med en kniv.
Skær løgene i ringe.
Brun halvdelen margarine på en pande og svits løgene, til de er gyldne og
bløde.
Det tager ca. 10 min ved lav varme.
Tag løgene af panden og drys dem med lidt salt.
Smelt resten af margarinen ved kraftig varme og brun bøfferne i ca. 1 min på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg bøfferne i ca. 5 min. på hver side.
Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
Slå æggene ud på panden og steg dem ved lav varme til hviden er stivnet.
Læg først bøffen på tallerkenen.
Ovenpå kommes løgnene og på toppen kommes spejlægget
Server rugbrød og rødbeder til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laksetatar og krydderurtekartoflerNye kartofler med masser af friske krydderurter udgør den fyldige bund under en frisklavet...
• Æggemad med karry og baconHjemmelavet æggesalat med karry er en skøn frokostret, der er utrolig nem at lave....
• Marinerede stegte høstsild med æbleDisse lækre sild er en dejlig frokostret. Nyder du stegte sild til aftensmad, er det...
• Jordbæris på sprød bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os