Logo

Hakkebøf med bønnesalat, oliven og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

ca. 200 g hakket oksekød (gerne økologisk)
1 frisk timian
200 g bønner (evt. fra frost)
2 fintsnittede skalotteløg
1 tsk fintsnittet ingefær
grønne oliven efter ønske
saft fra 1/2 citron
1 lille bdt hakket bredbladet persille
olivenolie
Salt og peber

Form kødet til to bøffer.

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet sammen med plukket timian. Kødet skal stege ca. 5-6 minutter, alt efter hvor rødt man ønsker det stegt. Vend de optøet bønner med skalotteløg, ingefær og oliven i en skål.

Pres citron henover og vend med persille, 2 spsk olivenolie, salt og peber. Server til bøfferne evt. med et godt brød til.


Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakse naanbrød med pesto og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggekage med flæsk og rugbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• MakronsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær, vanille og peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os