Logo

Hakkebøf med letrøget flæsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hakket oksefars
3 skiver stegt røget flæsk
2 spsk ketchup
2 spsk finthakket rødløg
2 spsk ristede jordnødder
2 syltede mini- peberfrugter

Form en stor bøf og steg den på panden. Flæskeskiverne steges gyldne og lægges over bøffen sammen med de øvrige ingredienser de øvrige ingredienser.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Farmors sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødkålssalat med blomkål og edamamebønnerSalaten indeholder udover blomkål også edamamebønner og avocado. En let og lækker salat,...
• Fransk ostepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeis med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os