Logo

Hakkebøf med urtemarineret majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g magert oksefars
3 spsk persille
3 spsk olie
2 fed hvidløg
3 tsk dijonsennep
3 tsk honning
1 tsk salt
8 majroer

Skræl majroerne og skær dem i både og kog dem i 5 min.
Pisk ingr. til marinaden sammen og vend den i majroerne i en skål .
Steg bøfferne og krydr dem godt og server urterne lune til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Courgetter ristede med hvidløg og gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RejeægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribisk banandessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os