Logo

Hakkebøf med urtemarineret majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g magert oksefars
3 spsk persille
3 spsk olie
2 fed hvidløg
3 tsk dijonsennep
3 tsk honning
1 tsk salt
8 majroer

Skræl majroerne og skær dem i både og kog dem i 5 min.
Pisk ingr. til marinaden sammen og vend den i majroerne i en skål .
Steg bøfferne og krydr dem godt og server urterne lune til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.501 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?