Logo

Hakkebøf med bløde løg og pandesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Oksekød, hakket
Sennep
Fløde
Soyasauce
Løg
Salt, peber
 
Snit løgene og svits dem på panden.
Samtidigt formes oksekødet til nogle kugler og tryk dem ned til den
ønskede tykkelse.
Når løgene er færdige, steges bøfferne på samme pande.
Når også de er færdige tages de af og en klat sennep røres ud i panden
sammen med en lille smule vand. når senneppen er rørt ud, tilsættes
fløde og et stænk soyasauce. saucen smages til med salt og peber og
bøfferne lægges tilbage i panden og derefter løgene.
Retten er nu klar til servering.
 
Tips: Server fx. med kartofler og flûtes
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?