Logo

Indbagt broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g makaroni
500 g broccoli
300 g tomater
1 løg
1 hvidløgsfed
1 tsk oregano
2 ½ dl yoghurt
100 g hytteost eller reven ost
½ dl brødkrummer
salt og peber
persille

Makaronien koges i rigelig vand med salt i ca. 15 min og drypper af i en sigte.
Broccolien dampes i letsaltet vand til den er mør - ca. 12 min og findeles.
Tomater, løg, hvidløg og oregano blandes sammen i finthakket stand og smages til med salt og peber.
Et ovnfast fad smøres med margarine og et lag af tomatmassen kommes i bunden, dernæst et lag makaroni, så et lag broccoli og så fremdeles.
Yoghurt og ost røres sammen med brødkrummer og hældes over.
Bages i ovn i ca. 30 min ved 200 ºC.
Pyntes med persille og spises med grøn salat til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?