Logo

Hakkebøf stegt med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

250 g hakket oksekød
4 tynde skiver parmaskinke
4 skrællede gulerødder
frisk ingefær efter ønske
saft fra 1/2 lime
frisk koriander
olivenolie

Form kødet til to hakkebøffer. Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Fordel parmaskinken henover og steg kødet yderligere i 3 - 4 minutter i en varm ovn ved 200ºC. Imens snittes gulerødderne og ristes i lidt varm olivenolie. Efter 2 minutter tilsættes snittet ingefær og saft fra lime. Krydr med salt og peber. Når gulerødderne er møre tilsættes plukket koriander. Server til de lune bøffer.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cupnoodles med karryLav dine helt egne cupnoodles. De smager skønt! Tips: Hvis du vil lave cupnoodles som...
• Roastbeef med guacamole og marinerede nye kartoflerNyd fridagene med lidt ekstra godt til frokost. Her er serveret el sommerlig kold frokost,...
• Fiskespid fra MadeiraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CherryfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os