Logo

Hamburgere - flere slags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hamburgere - flere slags

 

Hamburgere findes i et utal af variationer, denne er den enkle, lette og velsmagende.

Til 6 personer Tilberedningstid: ca. 15 min.

 

#

750 g hakket oksekød

salt og peber fra kværn

1 æggehvide

olie til pensling

Desuden: hamburgerboller

1 stort løg

1-2 store tomater

*

1. Kødet æltes med peber og æggehvide.

Form farsen til store, men ikke særligt tykke hakkebøffer, der pensles med lidt olie og steger ganske kort på grillen, 1-2 min.

Efter stegningen drysses med salt.

 

2. Flæk bollerne.

De kan evt. pensles med olie, men det er ikke nødvendigt.

Læg dem med snitfladen nedad på grillen og lad dem riste.

 

3. Læg 1 hamburger i hver bolle sammen med tynde løgskiver og 1 tyk skive tomat.

Husk sennep og ketchup!

 

Variationer:

Cheeseburgere: Læg 1 skive mild ost over hver hakkebøf, når de er vendt sidste gang på grillen. Osten skal næsten smelte. Fyld bollerne som ovenfor. Hamburgers eller

Cheeseburgers kan krydres med barbecue krydderi, som kan blandes i kødet eller drysses på inden stegningen.

Fyldet kan varieres med sprødstegt bacon, svitsede løgringe, salatblade, ringe af peberfrugt, brøndkarse eller bønnespirer.

I stedet for sennep og ketchup kan du komme en krydret dressing i bollerne.

 

Info om hamburger og bøfsandwich

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?