Logo

Hasselnøddesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør
100 g sukker
1 æg
135 g hvedemel
¾ dl æggehvide
40 g hasselnøddeflager

Drys:
½ dl perlesukker
40 g hasselnøddeflager

Smør og sukker rører. Rør ægget i og tilsæt hvedemel og nøddeflager.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Læg bagepapir på 2 plader og smør dejen ud på pladerne med en paletkniv.
Strø perlesukker og nøddeflager over dejen.
Bag kagerne på nedstnederste rille i ovnen ved 190º i ca. 10 min.
Skal skæres i snitter mens de er varme. Når begge plader er bagt, lægges snitterne på en plade med lidt afstand og ristes let ved 200º i 3-4 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?