Logo

Hasselnøddesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
100 g sukker
1 æg
135 g hvedemel
¾ dl æggehvide
40 g hasselnøddeflager

Drys:
½ dl perlesukker
40 g hasselnøddeflager

Smør og sukker rører. Rør ægget i og tilsæt hvedemel og nøddeflager.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i.
Læg bagepapir på 2 plader og smør dejen ud på pladerne med en paletkniv.
Strø perlesukker og nøddeflager over dejen.
Bag kagerne på nedstnederste rille i ovnen ved 190º i ca. 10 min.
Skal skæres i snitter mens de er varme. Når begge plader er bagt, lægges snitterne på en plade med lidt afstand og ristes let ved 200º i 3-4 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her