Logo

Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

4 skiver backbacon
1 ½ dl økologisk mælk
frisk dild
2 økologiske æg
1 pose frosne kammuslinger
200 g spaghetti
olivenolie
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olie på en pande og rist de optøet kammuslinger 3-4 minutter. Tag dem fra og hold dem lune. Rist baconen så den bliver sprød og gylden på begge sider. Pisk æg med mælk, salt og peber. Hæld vandet fra den kogte pasta og kom pastaen tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen henover og vend det hele sammen med plukket dild og kammuslinger. Server retten rygende varm med den sprøde bacon.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her