Logo

Spaghetti med chili og jomfruolivenolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

Server retten som den er eller server med stegt kalvekød eller fjerkræ.

4 fed fintsnittede hvidløg
1-2 fintsnittede chili
200 g spaghetti
frisk basilikum

Tilberedning:
Kog pasta efter anvisning i en rummelig gryde tilsat salt. Hæld vandet fra pastaen og kom den på en sigte. Sæt gryden tilbage på varmen. Tilsæt hvidløg, chili og olivenolie. Lad det riste 30 sekunder. Vend med den kogte pasta og krydr med snittet basilikum, salt og peber. Server retten rygende varm.
------
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?