Logo

Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

4 skiver backbacon
1 1/2 dl økologisk mælk
frisk dild
2 økologiske æg
1 pose frosne kammuslinger
200 g spaghetti
olivenolie
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olie på en pande og rist de optøet kammuslinger 3-4 minutter. Tag dem fra og hold dem lune. Rist baconen så den bliver sprød og gylden på begge sider. Pisk æg med mælk, salt og peber. Hæld vandet fra den kogte pasta og kom pastaen tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen henover og vend det hele sammen med plukket dild og kammuslinger. Server retten rygende varm med den sprøde bacon.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk sylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med laks og avocadodressingOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Gammeldaw's æggekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Créme brulee med jordbærsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os