Logo

Spaghetti med kammuslinger a la Carbonara

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
To personer

4 skiver backbacon
1 1/2 dl økologisk mælk
frisk dild
2 økologiske æg
1 pose frosne kammuslinger
200 g spaghetti
olivenolie
Salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand. Varm lidt olie på en pande og rist de optøet kammuslinger 3-4 minutter. Tag dem fra og hold dem lune. Rist baconen så den bliver sprød og gylden på begge sider. Pisk æg med mælk, salt og peber. Hæld vandet fra den kogte pasta og kom pastaen tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen henover og vend det hele sammen med plukket dild og kammuslinger. Server retten rygende varm med den sprøde bacon.
--
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingebryst med tunsauce og oliven En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hawaii toastEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soya/ingefær-kylling med ris og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ristede abrikoser med yoghurtDenne lynhurtige og lækre dessert kan også tilberedes med blommer, ferskner eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os