Logo

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

 

2 hellefisk eller anden fast fisk

1 mellemstor rødbede

saft fra ½ citron

1 dl olivenolie

150 g grønne bønner

1 bdt rucolasalat

1 fintsnittet skalotteløg

salt og peber

 

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Bag fisken i en varm ovn, 180°C i 8-10 minutter.

Skær rødbeden i papirtynde skiver, og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.

Hæld vandet fra, og vend med rucolasalat og skalotteløg.

Server med rødbeder og den gode fisk.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her