Logo

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hellefisk med marinerede rødbeder, rucolasalat og grønne bønner

 

2 hellefisk eller anden fast fisk

1 mellemstor rødbede

saft fra 1/2 citron

1 dl olivenolie

150 g grønne bønner

1 bdt rucolasalat

1 fintsnittet skalotteløg

salt og peber

 

Læg fisken på en tallerken, der er smurt med lidt olivenolie.

Krydr med salt og peber.

Bag fisken i en varm ovn, 180°C i 8-10 minutter.

Skær rødbeden i papirtynde skiver, og mariner skiverne med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Lad dem marinere ved stuetemperatur i 15 minutter.

Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 minutter.

Hæld vandet fra, og vend med rucolasalat og skalotteløg.

Server med rødbeder og den gode fisk.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladesnitter med glasur og krymmel En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Proprietær spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Et stykke med hakkebøfÆlt et par overskydende kogte kartofler sammen med bøfkødet det strækker kødet og gør...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os