
 
Carpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let
frokost. 
Arbejdstid 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene
så halver portionen. 
 
#
100-150 g carpaccio (rå oksefilet eller mørbrad i papirtynde
skiver) 
2 spsk olie 
2-3 tsk friskpresset citronsaft 
2 store håndfulde frisk rucola 
10 cherrytomater 
50 g parmesanost 
friskkværnet sort peber 
Tilbehør: brød 
*
 
Fordel skiver af oksekød på to tallerkner. 
Dryp olie og citronsaft hen over. 
Skyl rucolasalaten og slyng den tør. 
Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. 
Fordel rucola og tomater oven på kødskiverne. 
Skær parmesanosten i flager med en kniv eller en
kartoffelskræller. 
Drys dem over retten og slut af med friskkværnet peber. 
Server straks med brød som tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin