Logo

Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g oksemørbrad (evt. skåret i tynde skiver af slagteren)
salt
peber
4 spsk olivenolie
2 citroner
50 g parmesan eller grana-ost i et helt stykke
1 salathoved fx. rocola-salat
½ kg gødt brød

Skær oksemørbraden i pålægs tynde skiver - få evt. slagteren til at gøre det på pålægsmaskinen.

Anret kødskiver ne på et fad eller på 4 tallerkner.
Fadet eller tallerknerne smøres først med lidt olivenolie.
Krydr kødskiver ne med salt og peber.

Hæld olivenolie og citronsaft over kødskiver ne og drys med høvlet parmesan eller grana-ost.
Server frisk salat og brød til
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her