Logo

Carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Carpaccio

 

Carpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let frokost.

Arbejdstid 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

100-150 g carpaccio (rå oksefilet eller mørbrad i papirtynde skiver)

2 spsk olie

2-3 tsk friskpresset citronsaft

2 store håndfulde frisk rucola

10 cherrytomater

50 g parmesanost

friskkværnet sort peber

Tilbehør: brød

*

 

Fordel skiver af oksekød på to tallerkner.

Dryp olie og citronsaft hen over.

Skyl rucolasalaten og slyng den tør.

Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

Fordel rucola og tomater oven på kødskiverne.

Skær parmesanosten i flager med en kniv eller en kartoffelskræller.

Drys dem over retten og slut af med friskkværnet peber.

Server straks med brød som tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AntipastoAntipasto (flertal: antipasti) er det italienske ord for forret som betyder "før maden"...
• BruschettaHer får du opskriften på skøn bruschetta med serrano, som egner sig fint som forret, inden...
• AntipastoAntipasto (flertal: antipasti) er det italienske ord for forret som betyder "før maden"...
• Pære- og æbledessert bagt med marcipanlågRigtig spændende dessert med æbler og pærer, med et låg af marcipan, der bages i ovnen....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
78909-09-2010 12:07:13 lene buchwald
til carpaccio hører også ristede pinjekerner og frisk basilikum

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os