Logo

Carpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Carpaccio

 

Carpaccio er Italiens svar på tatar og perfekt som en let frokost.

Arbejdstid 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

100-150 g carpaccio (rå oksefilet eller mørbrad i papirtynde skiver)

2 spsk olie

2-3 tsk friskpresset citronsaft

2 store håndfulde frisk rucola

10 cherrytomater

50 g parmesanost

friskkværnet sort peber

Tilbehør: brød

*

 

Fordel skiver af oksekød på to tallerkner.

Dryp olie og citronsaft hen over.

Skyl rucolasalaten og slyng den tør.

Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.

Fordel rucola og tomater oven på kødskiverne.

Skær parmesanosten i flager med en kniv eller en kartoffelskræller.

Drys dem over retten og slut af med friskkværnet peber.

Server straks med brød som tilbehør.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.897 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
78909-09-2010 12:07:13 lene buchwald
til carpaccio hører også ristede pinjekerner og frisk basilikum

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?