Logo

Carpaccio af kylling med sesamsmør, feldsalat og svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Til en let frokost og grønt er godt for øjnene

250 g kyllingebryst
30 g smeltet smør
1 løg
(oliven)olie
1 spsk sesamfrø
1 bk svampe
1 bk feldsalat
*
Skær kyllingebrystet i tynde skiver, læg dem på ildfaste tallerkener eller et ildfast fad.

Pensl med smør og drys med sesamfrø.

Bag kyllingen i ovnen ved 200°C i 12-15 minutter og tjek, om den er færdig.

Rens svampene, skær dem i mindre stykker og steg dem i olivenolie.

Skyl salaten, aftør den og vend den med svampene.

Snit løget i ringe, vend dem i salaten og server med kyllingen og ekstra ristede sesamfrø.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bombay karrysalatHvis du vil servere et flot og lækkert stykke smørrebrød så prøv denne opskrift på Bombay...
• Pandestegt rødspættefilet med remouladeRør din egen remoulade til rødspætterne den bliver anderledes frisk end den færdigkøbte,...
• Butterdejskurve fyldteEn lækker forret som sorgløst og enkelt kan forberedes i god tid, så man får tid til at...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!