Logo

Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver roastbeef
balsamico
olivenolie
parmesan høvlet
ristede pinjekerner
1 pakke rucola
salt og sort peber
 
Persillerodscreme:
5 dl af persillerødderne og saucen fra ”Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder”
2 spsk syrnet fløde
1 dl bredbladet persille og dild
salt og peber
 
Blend persillerødder (i sauce) med urter og syrnet fløde.
Smag til med salt og peber.
Læg roastbeefen på et fad. Høvl parmesan henover, læg rucola og pinjekerner på og dryp med olie og balsamico.
Smag til med salt og sort peber.
Server persillecremen ved siden af med en skive godt brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kartofler og marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• Sild bagt med porreIkke alle nyder sild, der til spises til jul. Her bages sildene ovnen med en lage. Server...
• Pæretærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os