Logo

Carpaccio af roastbeef med persillerodscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 skiver roastbeef
balsamico
olivenolie
parmesan høvlet
ristede pinjekerner
1 pakke rucola
salt og sort peber
 
Persillerodscreme:
5 dl af persillerødderne og saucen fra ”Roastbeef med hvidvinsbraiserede persillerødder”
2 spsk syrnet fløde
1 dl bredbladet persille og dild
salt og peber
 
Blend persillerødder (i sauce) med urter og syrnet fløde.
Smag til med salt og peber.
Læg roastbeefen på et fad. Høvl parmesan henover, læg rucola og pinjekerner på og dryp med olie og balsamico.
Smag til med salt og sort peber.
Server persillecremen ved siden af med en skive godt brød.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?