Logo

Helstegt rødspætte med kartofler og svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Helstegt rødspætte med kartofler og svampesauce

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

2 rødspætter

6-7 kartofler

Smør og olie

Sauce:

100 g østershatte

100 g markchampignons

1 1/2 dl mælk

Smørbolle se Smørbolle, sovs og sauce på camping

1/2 dl vand

En lille håndfuld dild

Salt og peber

Smør og olie

1 citron

 

Kartoflerne koges næsten møre, ca. 15 min. i den store gryde.

Tag gryden af blusset og lad den stå med låg (tallerken).

Svampene skæres i mindre stykker, og svitses i smør i den lille gryde.

Tilsæt mælk og lidt smørbolle til passende konsistens.

Kog igennem og tag gryden af blusset.

 

Fisken steges i lidt olie og smør på panden, ca 3 min. på hver side.

Tag fisken af panden, hæld vand på panden og lad det koge igennem.

Hæld opkoget i svampesaucen og kog det hele igennem.

Tilsæt til sidst dild, salt, peber og smag til med citronsaft.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frittata med tomater og ostVegetarmad er ikke kun for vegetarer! Denne opskrift med skønne tomater og dejlig ost er...
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gravad laks 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DaimisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os