Logo

Himmelsk svinesandwich

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Det kan ikke lade sig gøre at lave for mange spare­ribs. Resterne af kødet kan nydes i flere dage. Og findes der nogen bedre måde at gøre det på end denne?

Hvis burgeren er kongen over alle sandwicher, så er denne dronningen.

Det er en slags »Absolut Barbecue«-sandwich, dvs. med det bedste som grill­mad kan tilbyde.

 

Resterne af barbecue spareribs

din yndlings-barbecuesauce

burgerboller

coleslaw

 

A. Skær kødet i små stykker og kog det sammen med lidt barbecuesauce i en gryde i et par minutter.

 

B. Halver burgerbollen og grill den på begge sider.

 

C. Læg en god lille dynge kød på underdelen.

 

D. Top med coleslaw og læg overdelen på.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blækspruttesalat - glutenfriBlækspruttens smag fremhæves på smukkeste måde af den garniture, der udgøres af chili,...
• OvnmedisterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Burger med bacon og pommes fritesDer er ikke noget, der slår en hjemmelavet burger, og hvis du også laver rigtige fritter,...
• Appelsinmarcipandessert En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
5604-12-2011 00:39:20 Svend Ågesen
Rigtig lækker svinesandwich, ligesom min mor lavede den!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os