Logo

Himmelske julesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 glas gode modnede krydderfileter
3 dl tomatketchup
2 1/2-3 dl brun farin
lidt sildelage
3 løg
 
Start med at røre ketchup og farin sammen i en skål.
Lad sukkeret blive helt opløst inden de finthakkede løg tilsættes.
Skær sildefileterne i "bidder" og kom dem i marinaden med det sildelage
der "hænger ved" og suppler eventuelt med lidt mere lage hvis det er for
"tørt".
 
Tips: Sildene kan laves dagen før de skal bruges, så de kan trække godt i
marinaden. Sildene kan holde sig 3-4 dage på køl.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• AndepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mormors marinerede stegte sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte som hos bagerenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!