Logo

Hindbærsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kager

100 g margarine
175 g hvedemel
2 spsk sukker
50 g smuttede, finthakkede mandler
1 æg
5-6 spsk hindbærsyltetøj

glasur:
flormelis
vand

Margarinen smuldres i melet. Sukker, mandler og æg tilsættes, og dejen æltes let sammen. Dejen hviler i køleskab ca. 1 time. Dejen deles i to, som rulles ud til stænger i en bageplades længde. Hindbær syltetøj smøres på og stængerne lægges sammen og rulles pænt flade. Bages ca. 15 min ved 200ºC. Når stængerne er lidt afkølede, skæres de ud i snitter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.566 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørrebrød med bacon, camembert og tomatHvis du vil have et lækkert stykke smørrebrød, og måske lidt utraditionelt, skal du prøve...
• HåndværkersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kyllingebryst med rød peber og ansjos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os