Logo

Hjemmelavede forårsruller serveret med kinesiske grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 plader forårsrulledej
1 fint snittet løg
150 g hakket kalv og svinekød
1 spsk karry
100 g bønnespirer
1/2 ps kinesisk wokblanding
frisk koriander
frisk citron
solsikke el. jordnøddeolie til stegning
salt og peber

Læg forårsrulledejen på et rent bord.

Sauter løg, kød og karry i lidt olie.

Tilsæt bønnespirer og smag til med salt og peber.

Fordel blandingen på forårsrulledejen og pensl kanterne med lidt vand.

Rul dem tæt sammen som til en pakke.

Steg dem i varm olie indtil de bliver gyldne og gennemvarme.

Varm grønsagsblandingen og smag til med citronsaft og masser af plukket koriander.

Server til forårsrullerne, gerne med ekstra soya.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Avocado på ristet rugbrødNyd en frisk og lækker avocadomad til frokost
• Nøddefarserede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bosnisk Cevapcici - balkanrullerBosnisk Cevapcici er en slags ruller eller pølser lavet med hakket oksekød. Retten er nem...
• Ananas i chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os