Logo

Hjemmelavet hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 l. kærnemælk
100 g flødeost 60+
2 bdt purløg
3 fed hvidløg
salt
hvid peber

Varm kærnemælken langsomt op til ca 50 º den skiller af sig selv. Tag ostemassen op med hulske og lad den dryppe af i et dørslag . Gem vallen.

Skær flødeosten i små tern og rør den med kærnemælksmassen til den bliver jævn evt. i food-processor. Lad ostemassen køle af snit purløg fint og pres 2-3 fed hvidløg i og smag til med salt og hvid peber. Rør evt. lidt af vallen i så den er let at smøre.

Vallen kan bruges til bagning.

Tips: kan smages til med persille hakket peberfrugter chili eller nøddekerner.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsesalat med selleri og karryDenne spændende hønsesalat er smagt til med karry og har fået fylde og bid af to slags...
• Stegt kyllingebryst med rød peber og ansjos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Semifreddo med bærallianceSemifreddo er italiensk og betyder "halvfrossen". Det minder om det, vi kalder parfait,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os