Logo

Hjemmelavet hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 l. kærnemælk
100 g flødeost 60+
2 bdt purløg
3 fed hvidløg
salt
hvid peber

Varm kærnemælken langsomt op til ca 50 º den skiller af sig selv. Tag ostemassen op med hulske og lad den dryppe af i et dørslag . Gem vallen.

Skær flødeosten i små tern og rør den med kærnemælksmassen til den bliver jævn evt. i food-processor. Lad ostemassen køle af snit purløg fint og pres 2-3 fed hvidløg i og smag til med salt og hvid peber. Rør evt. lidt af vallen i så den er let at smøre.

Vallen kan bruges til bagning.

Tips: kan smages til med persille hakket peberfrugter chili eller nøddekerner.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?