Logo

Hjemmelavet hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 l. kærnemælk
100 g flødeost 60+
2 bdt purløg
3 fed hvidløg
salt
hvid peber

Varm kærnemælken langsomt op til ca 50 º den skiller af sig selv. Tag ostemassen op med hulske og lad den dryppe af i et dørslag . Gem vallen.

Skær flødeosten i små tern og rør den med kærnemælksmassen til den bliver jævn evt. i food-processor. Lad ostemassen køle af snit purløg fint og pres 2-3 fed hvidløg i og smag til med salt og hvid peber. Rør evt. lidt af vallen i så den er let at smøre.

Vallen kan bruges til bagning.

Tips: kan smages til med persille hakket peberfrugter chili eller nøddekerner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.287 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rollmops 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Focaccia med fetaost og hvidløgDenne variant af focaccia er let at lave og smager dejligt af ost og hvidløg. Det smager...
• Røræg med ostRøræg smager dejligt til morgenmad, brunch eller frokost. I denne opskrift får æggene et...
• Ovnstegte bananer med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os