Logo

Hummer med nudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hummer med nudler

 

1 frossen hummer (fås ofte på tilbud)

1 porre

1 spsk finthakket ingefær

2 spsk soya

1 fintsnittet chili

1 bakke bønnespirer

150 g nudler (kogt efter anvisning)

frisk koriander

olie til stegning

 

Tø hummeren op, og del den, først på langs og dernæst i fire dele.

Varm lidt olie på en pande, og rist hummerne i lidt varm olie.

Efter 1 minut tilsættes fintsnittet porrer, ingefær, soya, chili og 1/2 kop vand.

Lad det simre 2 minutter.

Tilsæt bønnespirer og kogte nudler. Vend med frisk koriander og server.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GræskarhachisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkeschnitzel og ærtepuré med mynte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsost med broccoliHar man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater...
• Frisk jordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os