Logo

Hummerhaler med mini blinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer:

1 pk hummerhaler
saft fra 1 lime
1 pk mini blinis
frisk koriander
Ekstra Jomfru Olivenolie
salt og peber

Tø hummerhalerne op og rist dem 2 minutter på en varm pande. Kom lime henover og krydr med salt og peber. Varm blinis og drys hummerne med plukket koriander. Server evt. med en frisk salat til.
---

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her