Logo

Hvede- og honningsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g honning
100 g brun farin
2 æg
1 dl tykmælk
2 tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
reven skal af 1 citron (økologisk)
350 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron

Cremen:
200 g kvark 5+ rørt med
2 tsk vaniljesukker

Honning og brun farin smeltes under omrøring i en gryde og afkøles lidt.
Æg, tykmælk, kanel, ingefær og citronskal røres i, dernæst blandes hvedemel, bagepulver og natron i dejen.
Dejen hældes i en smurt form (2 liter) og bages i ca. 1 time ved 175ºC.
Den afkølede kage skæres i skiver (ca. 1/2 cm tykke).
Skivernes smøres med cremen, halveres og klappes sammen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dyrlægens natmadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RugklapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FocacciabollerDe italienske focaccia kan laves på mange måder: i bradepande, som brød eller som boller....
• ChokoladefondueEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os