Logo

Hvidløgssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvidløgssild, værtens bedste!

1 dl cremefraiche
100 g mayonnaise
1 fed hvidløg
1 porre
1 glas marinerede sild

De marinerede sild tages op af glasset og afdryppes. Tørres let med køkkenrulle og skæres derefter i passende stykker. Cremefraice, mayonaise og et knust fed hvidløg røres sammen. Sildestykkerne lægges lagvis med ovenstående dressing i en skål, og sættes derefter i køleskabet for at trække et par timer under låg.

Inden servering, renset porren og skæres i tynde porreringe, der fordeles over sildeanretningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SkærsildenDenne sildemad er inspireret af restaurant Schønnemann, der er en af Københavns ældste...
• HvidkålsbiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt andebryst med nudler og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Savarin med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!