Logo

Hvidløgssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvidløgssild, værtens bedste!

1 dl cremefraiche
100 g mayonnaise
1 fed hvidløg
1 porre
1 glas marinerede sild

De marinerede sild tages op af glasset og afdryppes. Tørres let med køkkenrulle og skæres derefter i passende stykker. Cremefraice, mayonaise og et knust fed hvidløg røres sammen. Sildestykkerne lægges lagvis med ovenstående dressing i en skål, og sættes derefter i køleskabet for at trække et par timer under låg.

Inden servering, renset porren og skæres i tynde porreringe, der fordeles over sildeanretningen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.419 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her