Logo

Hvidløgssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Hvidløgssild, værtens bedste!

1 dl cremefraiche
100 g mayonnaise
1 fed hvidløg
1 porre
1 glas marinerede sild

De marinerede sild tages op af glasset og afdryppes. Tørres let med køkkenrulle og skæres derefter i passende stykker. Cremefraice, mayonaise og et knust fed hvidløg røres sammen. Sildestykkerne lægges lagvis med ovenstående dressing i en skål, og sættes derefter i køleskabet for at trække et par timer under låg.

Inden servering, renset porren og skæres i tynde porreringe, der fordeles over sildeanretningen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.552 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt smelt med mandel, citron og terrine af rød peber og skalotteløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KartoffeltimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tigerrejer med ragout af peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os