Logo

Hvidløgsost med broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvidløgsost med broccoli

 

Har man en rest kogte grønsager fra aftensmaden, kan de hakkes og bruges i pålægssalater som fx hønse- eller skinkesalat. Det gør både salaten mere smagfuld, sprød og sund.

Her har vi blandet broccoli med hvidløgsost til et lækkert pålæg.

Arbejdstid: 10 min. Kogetid: 3-4 min. Ikke fryse-egnet (2-3 personer)

 

#

Hvidløgsost med broccoli:

75 g broccolibuketter (kogt sprød)

150 g flødeost naturel

1 fed hvidløg (knust)

1 spsk mælk (eller fløde)

salt og friskkværnet sort peber

 

Tilbehør:

2-3 hjertesalatblade

2-3 skiver groft rugbrød (eller hvedebrød)

2-3 tsk hasselnøddekerner (hakkede)

*

 

Hak broccoli meget fint og rør det sammen med flødeost, hvidløg og lidt mælk eller fløde til cremet konsistens.

Smag til med salt og peber.

Læg salatblade på brødet og smør med osten.

Drys med hasselnødder og evt. lidt hakket broccoli.

 

Flødeost naturel og hvidløg kan erstattes af en færdiglavet hvidløgsost.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BroccomoleEn lækker mos af broccoli, soltørrede tomater og hvidløg - herligt tilbehør til både kød...
• BroccoliBroccolien er en sprød og mættende grøntsag med mange mulige anvendelser. Efter en kort...
• Broccolisalat med ægBroccolien kaldes også aspargeskål, fordi den har en fin aspargessmag
• YmerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os