Logo

Hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 Clara flødeoste (petit suisse),
ca. 1 dl piskefløde,
salt,
1/2 tsk paprika,
4 knuste hvidløgsfed,
fintskåret purløg, dild og citronmelisse (ca. 2 -3 spsk af hver slags),
2 -3 spsk mayonnaise,
1 spsk flødeskum.

Flødeostene moses og røres med fløden til en jævn masse. Tilsættes salt, paprika, de knuste hvidløgsfed samt krydderurterne, og hvidløgsosten smages til.
Ostemassen presses i en skål, og stilles køligt et par timer. Serveres med pumpernickel eller saltkiks.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.113 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget laks og hellefisk med fyldte ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frokost CalzoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salatbåde med æggesalat, rejesalat og kyllingesalatLækre madder, hvor brødet er erstattet af sprøde salatblade. Til forret eller frokost for...
• Pebermynte isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os