Logo

Hvidløgsost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


2 Clara flødeoste (petit suisse),
ca. 1 dl piskefløde,
salt,
½ tsk paprika,
4 knuste hvidløgsfed,
fintskåret purløg, dild og citronmelisse (ca. 2 -3 spsk af hver slags),
2 -3 spsk mayonnaise,
1 spsk flødeskum.

Flødeostene moses og røres med fløden til en jævn masse. Tilsættes salt, paprika, de knuste hvidløgsfed samt krydderurterne, og hvidløgsosten smages til.
Ostemassen presses i en skål, og stilles køligt et par timer. Serveres med pumpernickel eller saltkiks.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her