Logo

Hvidløgsgravede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sildefileter
 
Dressing
6 dl eddike
1 dl mayonnaise
1/2 dl piskefløde
1/2 dl cremefraiche
2 fed hvidløg
1 bdt purløg
1 bdt dild
 
Befri sildefileterne for skind og læg dem i eddike i et døgns tid.
Tag dem op og tør dem af i køkkenrulle.
Bland marinaden af mayonnaise, piskefløde, cremefraiche og hvidløg
blandet med lidt groft salt.
Bland sildene i og pynt med purløg og dild.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Polenta ValdostanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Danish omeletteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Roethlisburger - Roethlisberger 7En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os