Logo

Hvidløgsgravede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sildefileter
 
Dressing
6 dl eddike
1 dl mayonnaise
½ dl piskefløde
½ dl cremefraiche
2 fed hvidløg
1 bdt purløg
1 bdt dild
 
Befri sildefileterne for skind og læg dem i eddike i et døgns tid.
Tag dem op og tør dem af i køkkenrulle.
Bland marinaden af mayonnaise, piskefløde, cremefraiche og hvidløg
blandet med lidt groft salt.
Bland sildene i og pynt med purløg og dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikadelleburger med rødbede-slawLækre frikadeller fra grillen og serveret i sprød durumbolle - herregodt
• Saltkød med smilende æg og aspargesvariationerDet gode danske smørrebrød kan varieres i det uendelige og tilpasses årstiden. Her er et...
• Gratin à la quiche En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Daddeldessert med limesauceDenne superlækre daddeldessert med limesauce er en herlig efterret. Frisk lime og skarp...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!