Logo

Hvidløgsgravede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g sildefileter
 
Dressing
6 dl eddike
1 dl mayonnaise
½ dl piskefløde
½ dl cremefraiche
2 fed hvidløg
1 bdt purløg
1 bdt dild
 
Befri sildefileterne for skind og læg dem i eddike i et døgns tid.
Tag dem op og tør dem af i køkkenrulle.
Bland marinaden af mayonnaise, piskefløde, cremefraiche og hvidløg
blandet med lidt groft salt.
Bland sildene i og pynt med purløg og dild.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her