Logo

Hvidløgsgravad sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g store ferske sildefileter
6 dl eddikelage bestående af:
4 dl vand
1 ½ dl hvid eddike
½ dl dildeddike
2 spsk sukker
¼ mål groft salt
6 allehånde
8 hele peberkorn
1 laurbærblad
koges sammen til lage.
 
Derudover til sildene:
1 dl mayonaise
½ dl piskefløde
½ dl cremefraiche 38%
2-3 fed hvidløg
1 bundt dild
1-2 bundt purløg
 
Sildefileterne befries for skind - nemmest hvis de er halvfrosne.
Lægges i sildelagen i ca. 1 døgn.
Lad derefter lagen løbe af i en si, men gem noget af det til senere.
Bland mayonnaise, cremefraiche og piskefløde.
Tilsæt knusf/hakket hvidløg tilsat groft salt.
Bland sildefileterne i, tilsæt lidt af sildelagen og smag dig frem.
Derefter bland purløg i og lad det stå 1-2 døgn med dildkviste oven på.
Smag derefter silderetten til og pynt oven på med purløg og dildkviste.

 
Tips: Retten kræver en del purløg ovenpå for alle kan smage det.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?