Logo

Hvidkålsbiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 løg
4 fed hvidløg
1 rød og 1 gul peberfrugt
1/2 bouillonterning
1 dl vand
400 g hvidkål
salt
peber
1 tsk karry
250-300 g kyllingekød (kogt)
Lidt frisk merian

Løg pilles og hakkes.
Hvidløg pilles og skæres igennem på langs til halve.
Peberfrugt skæres i strimler.
Bland bouillonterning og vand. Kog det op i en gryde.
Kom løg, hvidløg og peberfrugt i og lad det svitse 4-5 minutter.
Bland det fintsnittede hvidkål i sammen med salt, peber og karry og lad det dampe godt igennem i 10 min.
Vend kødet i og varm det igennem.
Snit merian og bland det i til sidst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Weekend vårsildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• AndepateEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-karamel is med franske vaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!