Logo

Hvidløgsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Denne ret kan laves meget stærk. Der anbefales en god let kølig Chianti eller Valpolicella til - i rigelig mængde.

400 g pasta
8 store friske fed hvidløg
11 spsk let olivenolie (ikke koldtpresset eller jomfru)
16 skiver Jalapeno (købes på glas)
Frisk persille
Parmasanost

Olien opvarmes og de finthakkede hvidløg og Jalapeno klares heri. Det må endelig ikke branke. Persillen hakkes. Pastaen koges. Pastaen dryppes af og vendes i olien.

Serveres straks på varme talerkener og drysses med persille og parmesanost.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her