Logo

Hvidløgsspaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Denne ret kan laves meget stærk. Der anbefales en god let kølig Chianti eller Valpolicella til - i rigelig mængde.

400 g pasta
8 store friske fed hvidløg
11 spsk let olivenolie (ikke koldtpresset eller jomfru)
16 skiver Jalapeno (købes på glas)
Frisk persille
Parmasanost

Olien opvarmes og de finthakkede hvidløg og Jalapeno klares heri. Det må endelig ikke branke. Persillen hakkes. Pastaen koges. Pastaen dryppes af og vendes i olien.

Serveres straks på varme talerkener og drysses med persille og parmesanost.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grønlangkål med kogt flæskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkovturssnegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hønsesalat med krydderurterHønsesalat er et hit - også med kylling. Vi har stegt kyllingeskindet sprødt, og brugt det...
• Friturestegt is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os