Logo

Hyrdebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g lammekød i små terninger
olivenolie
50 g baconterninger
1 hakket løg
1-2 tørrede eller 3 friske hakkede chilipeber
hakket persille
et par hele salvieblade

Svits 500 g lammekød i små terninger i olivenolie sammen med 50 g baconterninger.
Tilsæt 1 hakket løg, 1-2 tørrede eller 3 friske, hakkede chilipeber, hakket persille og et par hele salvieblade .
Lad det hele snurre mørt for svag varme, smag til med salt og server blandingen på ristet bondebrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk bondesalat - diabetikerSpis noget let i aften - "Crudités" (= råkost) er en populær og sund forret i ...
• Porretærte på pastabundDet lyder måske lidt mærkeligt at lave en porretærte med pasta i stedet for en regulær...
• EmpanadasSprøde og lækre empanadas – perfekte til madpakken eller til en picnic. Empanadas er en...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os