Logo

Hyrdebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g lammekød i små terninger
olivenolie
50 g baconterninger
1 hakket løg
1-2 tørrede eller 3 friske hakkede chilipeber
hakket persille
et par hele salvieblade

Svits 500 g lammekød i små terninger i olivenolie sammen med 50 g baconterninger.
Tilsæt 1 hakket løg, 1-2 tørrede eller 3 friske, hakkede chilipeber, hakket persille og et par hele salvieblade .
Lad det hele snurre mørt for svag varme, smag til med salt og server blandingen på ristet bondebrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradbøffer med løg og agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BorgmestersildSild er en rigtig dansk spise og kan laves på mange måder. Her laves retten blandt andet...
• Pariserboeuf - moderne versionPariserbøf kan kaldes klassisk dansk ret, der traditionelt består af en bøf af hakket...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os