Logo

Hyrdebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød i små terninger
olivenolie
50 g baconterninger
1 hakket løg
1-2 tørrede eller 3 friske hakkede chilipeber
hakket persille
et par hele salvieblade

Svits 500 g lammekød i små terninger i olivenolie sammen med 50 g baconterninger.
Tilsæt 1 hakket løg, 1-2 tørrede eller 3 friske, hakkede chilipeber, hakket persille og et par hele salvieblade .
Lad det hele snurre mørt for svag varme, smag til med salt og server blandingen på ristet bondebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her