Logo

Hyrdebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød i små terninger
olivenolie
50 g baconterninger
1 hakket løg
1-2 tørrede eller 3 friske hakkede chilipeber
hakket persille
et par hele salvieblade

Svits 500 g lammekød i små terninger i olivenolie sammen med 50 g baconterninger.
Tilsæt 1 hakket løg, 1-2 tørrede eller 3 friske, hakkede chilipeber, hakket persille og et par hele salvieblade .
Lad det hele snurre mørt for svag varme, smag til med salt og server blandingen på ristet bondebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her