Logo

Ingefærsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
14 personer

14 sildefileter
Smør
3 stk syltet ingefær
80 smuttede mandler
1/2 l eddike

Ingefærlage
75 g sukker
1 tsk knust koriander
2 appelsiner
1 stang vanilje
Salt og peber
Pynt: Frisk koriander

Sildefileterne renses, skylles og tørres i køkkenrulle. Krydr dem på begge sider med salt og peber. Steg fileterne lysebrune i smør på panden.
Hak ingefæren groft. Kog den sammen med eddike, ingefærlage, sukker og koriander, og hæld lagen over de stegte sild.
Appelsinskallen rives med et juliennejern - meget tynde, fine strimler uden den hvide hinde!
Drys skallen hen over sildene. Skær appelsinkødet i fine lameller, og læg dem hen over retten inden servering. Strø mandlerne over ingefærsildene. Drys eventuelt med frisk koriander.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Glarmestersild uden sukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild med sommersalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hamburgerryg med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Figentærte på en tynd tærtebund med kanel og honningcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os